Live Sax with the DJ

 400.00

Live Sax with the DJ: Een van de saxofonisten waar wij regelmatig mee samenwerken is gedurende de avond ongeveer 2,5 uur aanwezig, waarvan er minimaal 60 minuten effectief gespeeld wordt.

Categorie:

Beschrijving

Wat de voordelen van een DJ op uw bruiloft is hoeven wij jullie natuurlijk niet meer uit te leggen: hij kan naadloos inspelen op uw muzikale wensen en die volledig in balans brengen met het publiek. Uiteraard is hij van alle markten thuis en kan zowel jong als oud een fijne avond bezorgen.

Maar misschien mis je toch een stukje live-muziek, of de rechtstreekse interactie met een artiest op de dansvloer? Juist dan is een saxofonist een perfecte aanvulling op onze DJ’s. Hij kan bijvoorbeeld net even dat extra’s geven aan jullie openingsdans, hij kan melodielijnen improviseren op de stampende dance-beats van de DJ, of hij kan zorgen voor een spetterende/tetterende finale.

Of wie weet is het die dag zo warm dat jullie liever wat langer buiten op het terras blijven voordat het feest binnen losbarst? In dat geval kan de sax natuurlijk ook ingezet worden op lekkere lounge achtergrondtunes voor een relaxte start van de avond.