Wapen van Hengelo

 Trouwlocatie / 35 views

Per 1 september 2023 wordt Grand café & boetiekhotel De Verééniging overgenomen door Van Berkel Hospitality en gaat verder onder de naam Wapen van Hengelo. Van Berkel is al eigenaar van landgoed hotel & restaurant Carelshaven in Delden, Oranjerie Ruurlo en hotel en brasserie De Zwaan in Delden.

De perfecte dag


Als er één dag in je leven vlekkeloos moet verlopen dan is dat wel de dag waarop je je ja-woord geeft. Het team van Wapen van Hengelo staat voor perfectie van jullie bruiloft.

Ceremonie


Wapen van Hengelo is dé plek voor een prachtige huwelijksvoltrekking en een vaste trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Binnen in de mooiste ceremoniezaal van Twente of buiten in ons sfeervolle stadspark aan het water, jullie ja-woord is een feestje op zich.

Toost


Na afloop van de trouwceremonie is het tijd om feestelijk te toosten met een lekker glas bubbels op jullie kersverse huwelijk en het aansnijden van de bruidstaart. De eerste felicitaties worden in ontvangst genomen. Een speciaal moment!

Diner


In een intieme setting samen aan tafel met alleen je ouders, familie en allerbeste vrienden. Of een groots en sprankelend feestmaal. Onze chef en zijn team gaan elke uitdaging aan. Van exclusief 5-gangen diner tot een uitgebreide Ofyr Experience op een mooie zomerdag in ons prachtige stadspark.

Feest


Haar bijnaam ‘Paradiso van het Oosten’ stamt al uit de jaren ’70. Het Theater, één van de mooist gerevitaliseerde monumentale podiumfeestzalen inclusief balkon, vide en podium is de perfecte plek om jullie feest te vieren compleet met DJ of Band! Volledig in ere hersteld en onder het hoge zadeldak met de spectaculaire kroonluchters waan je je nog altijd in een van de meest exclusieve clubs. Jullie feest is gegarandeerd een succes!

  • Listing ID: 6374