Strandpaviljoen De Marlijn

 Feestlocatie / 17 views

Het noordelijkste strandpaviljoen van Nederland

Strandpaviljoen de Marlijn is de meest noordelijke horecalocatie van Nederland en is het gehele jaar open.

Dagelijks kunt u bij ons terecht voor een kop koffie, broodje maar ook voor een zeer uitgebreide lunch. Het is mogelijk om vanaf 16.00 uur bij ons te dineren. Voor zover mogelijk werken wij met verse producten uiteraard met veel moois wat de zee rondom ons heeft te bieden, de kookstijl is het best te omschrijven als ‘fusion’, bij ons een versmelting van de Westerse en Oosterse keuken.

Gezelschappen

Wilt u met uw gezelschap komen voor een bedrijfsuitje, bruiloft, familiefeest of zo maar, dan doen wij graag lunch en diner suggesties voor groepen van 15 tot 150 personen. Gedurende het hoogseizoen, weekenden en feestdagen nemen wij alleen onder bepaalde voorwaarden gezelschappen aan.

Feestavonden

Nog mooier is natuurlijk om een hele avond feest te vieren bij de Marlijn, inclusief een DJ. U heeft het volledige strandpaviljoen dan ter beschikking. Na het diner wordt ruimte vrij gemaakt voor een dansvloer.

Maar let op: gezien de aard van ons bedrijf kunnen we alleen buiten de volgende periodes een feestavond organiseren: alle feestdagen, schoolvakanties en de maanden juli en augustus.

  • Listing ID: 6490