Sprakel eten & drinken

 Feestlocatie / 6 views

Sprakel in Lonneker!


Sprakel in Lonneker dichtbij Enschede vormt een trefpunt in het hart van Twente. We zijn 7 dagen in de week geopend vanaf 9.00 uur voor een gezellig treffen, vergadering, startpunt van activiteiten, etc. Bekijk op deze website de mogelijkheden voor vers bereide gerechten als ontbijt, lunch, diner, ijs en meer.

Iets te vieren


Tijden veranderen en zo ook de feestjes. Bij Sprakel kun je lekker informeel je verjaardag of jubileum vieren in kleine kring.
We reserveren graag een deel van ons café of tuinkamer voor een diner of borrel in café stijl.

Toch liever afgescheiden zitten dan hebben we op onze bovenverdieping (ook met traplift te bereiken) 2 sfeervolle kamers, die we op maat in kunnen richten en waar we je graag voorzien van een diner, sprakeltjes en/of hapjes. Voor gezelschappen vanaf 40 personen is het mogelijk om de hele tuinkamer te reserveren!

Een andere wens of idee? We denken graag met je mee!

Sfeervol genieten!


De tuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte voor elke gelegenheid. Van koffietafel tot feest en van verjaardag tot bruiloft. Liever een ontbijt of brunch in de vroege uren? Of een echte party met DJ in de avond? Voor de invulling denken we graag met je mee!

  • Listing ID: 6478
Contact details

Dorpsstraat 137Enschede,Overijssel,7524 CH 053-4334340 info@sprakel.nl https://sprakel.nl/