Ribhouse Texas

 Feestlocatie / 38 views

Ribhouse Texas is een echt Amerikaans grillrestaurant in authentieke westernsfeer!

Het restaurants is ingericht met originele verzamelingen op het gebied van rodeo, country and western – u waant zich midden in het wilde westen! U gaat terug in de tijd van Wyatt Earp and Calamity Jane.

Laat uw beslommeringen achter u – ons team gehuld in cowboykleding brengt u in het land van de cowboys en nodigt u uit voor een gezellige avond in informele sfeer met heerlijke maaltijden.

Ribhouse Texas Facts


De Ribhouse Texas-formule bestaat al vanaf 1990 met de eerste vestiging in Geesteren (Overijssel). Er zijn inmiddels 6 filialen. De bediening loopt in heuse cowboy kleding.
De pindadoppen mogen op de grond en dit is goed voor de houten vloer. (Per vestiging verschillend) Wij genieten ervan dat u zich bij ons thuis voelt.

Feestzaal: Ranchhouse


Het filiaal in Geesteren heeft een Ranchhouse, waar alles in buffetstijl geserveerd wordt. Daar kunnen wij groepen tot 200 personen ontvangen. U kunt dan alleen met uw eigen gezelschap van het wilde westen genieten. Voor het Ranchhouse is er een groot terras en aangrenzend een strechttent. Al met al een ideale combinatie om samen met een DJ jullie huwelijksfeest te vieren.

  • Listing ID: 6362