Restaurant Fox

 Trouwlocatie / 317 views

Als één dag in je leven perfect moet verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Fox heeft, als zowel wettelijke als kerkelijke trouwlocatie, alles in huis om jullie een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen!

Trouwen bij Fox

Van een spectaculaire entree vanaf de oprijlaan (met meer dan zestig eiken), een strakke designlocatie, een terras aan het water, een smaakvol, ambachtelijk, vers diner tot een sprankelend feest met entertainment, Fox is van alle markten thuis! Het is natuurlijk mogelijk om bij ons te trouwen, aan het water of in de lounge, overdag of tijdens het feest. Bij Fox kun je ook voor een intiem feestje in een aparte zaalruimte terecht. De culinaire gerechten die Fox serveert, kunnen jullie van tevoren proeven op onze kosten tijdens een ontspannen proefdiner. Dan bespreken zij meteen de wijnkeuze, want ook dat kunnen jullie met een gerust hart aan Fox overlaten. Arriveren per limousine, koets of heli? Een boog of fakkels aan de waterkant? Thaise ballonnen of intiem met sterretjes uitgezwaaid worden door jullie gasten?

Fox Lodges

Blijven slapen bij Fox is ook mogelijk in 2 Lodges aan het water. Voor iets kleinere gezelschappen is het zelfs mogelijk jullie feest in 1 van die lodges te houden.

  • Listing ID: 1682