Parklocatie De Jaargetijden

461 views

Parklocatie De Jaargetijden is een bijzondere locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een prachtig gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij hen terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten.

Overname per 1 januari 2020

Let op! Medio 2019 is bekend geworden dat de Jaargetijden wordt overgenomen door Loetje, een bekende landelijke restaurantketen. Loetje zal in ieder geval een paar maanden gaan verbouwen. Of er daarna nog ruimte is voor bruiloften en andere feesten is nog niet helemaal duidelijk.

Parklocatie de Jaargetijden beschikt over 3 zalen:

Grand Café

Drie gigantische kroonluchters en een hoge vide bepalen de sfeer van het Grand Café. Met twee serres, openslaande deuren naar ons mooie terras, een podium en een bar is het Grand Café een prachtige complete ruimte voor huwelijken, feesten en zakelijke bijeenkomsten. In de serres serveren we vaak diners tijdens huwelijken of buffetten bij grote feesten. Het podium voor de band of DJ ligt recht tegenover de bar, waardoor het hele feest zich altijd rondom de dansvloer afspeelt. Het Grand Café is geschikt voor groepen van 80 tot 400 gasten.

TIEN

Pump up the beat! Met een strakke industriele inrichting, grote moderne kroonluchters, een te gekke dansvloer, show cooking keuken, niveauverschillen en een gezellige bar & lounge is dit een toplocatie voor jouw feest! Door de hoogte van de koepel worden lichtshows van DJs en bands spectaculair. In combinatie met de luxe rookkamer en MIN 10 voor de afterparty biedt het ongekende mogelijkheden. TIEN is geschikt voor gezelschappen van 80 tot 400 gasten.

MIN 10

De naam is zeker geen verwijzing naar de sfeer, want door de achthoekige vorm en intieme opzet is het in MIN 10 al snel gezellig. Met de dansvloer als middelpunt blijft iedereen betrokken bij de festiviteiten. Voor een leuk promotiefeest, een betaalbare verjaardag of een vette afterparty kunnen we hier verschillende opstellingen neerzetten. MIN 10 is geschikt voor feesten of bijeenkomsten van 60 tot 90 personen.

  • Listing ID: 1073