Lambertuskerk

 Trouwlocatie / 37 views

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om alles op één locatie te vieren. Met een BABS of de ambtenaar, officieel trouwen, proosten en feliciteren. Geen gesleep met spullen. Gewoon een wijntje kunnen drinken bij je diner zonder dat je daarna nog moet rijden naar een feest locatie. Gospelkoor bij je ceremonie, zangeres bij het diner en een band bij je feest? Wij hebben ervaring en kennis om het persoonlijk, sfeervol en uniek te maken. Elke keer weer. Maak een afspraak en we laten jullie ons
grote inspiratieboek zien. Niets is onmogelijk en op speciaal verzoek wordt er getoverd. Ceremonie, receptie, diner en je feest, alles op één locatie. En zelfs je honeymoon suite regelen we voor je.

Feest

Een feest geven kan om zoveel redenen en op veel plekken. Maar nergens krijgt u de sfeer en uitstraling als in de Lambertuskerk. Het majestueuze orgel, het grote hoogkoor en enorme pilaren als decor geven u een bijzonder gevoel en een unieke beleving. Met een goede band of dj met live muzikanten, het wordt altijd feest.

Vanuit gave barren serveren we de coolste drankjes, cocktails en bubbles. Heerlijke hapjes en verrassend entertainment. Alles kan en alles mag, wij beloven 100% feest garantie
Droom locatie voor elke gelegenheid
Een unieke locatie en uitermate geschikt als u meer zoekt dan een doorsnee zaaltje. Een plek waar historische bouw hand in hand gaan met de nieuwste technische voorzieningen. Wij beheersen de kunst om van een gewoon feest een onvergetelijk event te maken. Laat u ontzorgen en verrassen door ons enthousiaste team en geniet van de culinaire hoogstandjes van onze Chef.

Capaciteit van 15 tot 300 personen

Voor groepen van 15 tot 300 personen beschikt de Lambertus kerk over een passende en unieke zaal.
De ruimte is flexibel in te richten en te combineren, waardoor het geschikt is voor vele vormen van meetings.

Goede ligging & makkelijk bereikbaar


De Lambertuskerk ligt centraal tussen grote plaatsen als Nijmegen, Arnhem, Tiel, Uden, Oss, Eindhoven, Den Bosch, Venray, Venlo, Roermond maar ook Kleve, Düsseldorf, Köln. De locatie ligt direct aan de A73, afslag Cuijk. Op 5 minuten afstand van het treinstation van Cuijk.

  • Listing ID: 6293