Kookplaats

 Trouwlocatie / 387 views

Kookplaats is een lunch, diner en trouwlocatie gelegen in het hart van bedrijventerrein Arnhems Buiten. Vanuit het paviljoen in het prachtige bosrijke park op de grens van Arnhem en Oosterbeek, kijk je uit over een schitterend gazon en waan je jezelf midden in de natuur.

Heb jij iets bijzonders te vieren en ben je op zoek naar een leuke feestlocatie in Arnhem? Dan ben je bij Kookplaats aan het juiste adres. Of het nu gaat om een uniek jubileum en een groot gezelschap, of een klein en intiem verjaardagsfeest, zij zorgen ervoor dat jouw feest er eentje wordt om niet snel te vergeten. Natuurlijk vinden zij het als kookbedrijf met een grote liefde voor eten leuk als ze jou en je gasten ook op culinair gebied mogen verrassen, maar ze hebben ook eenvoudiger drank- en hapjes arrangementen.

Muziek: DJ of Band


Wil jij een DJ of band inhuren, geen probleem! En door tot in de vroege uurtjes zonder je zorgen te maken over geluidsoverlast? Dan zit je bij de Kookplaats goed. Het paviljoen bevindt zich op een goed bereikbare, maar afgelegen locatie, met veel privacy.

  • Listing ID: 1090
Contact details

Utrechtseweg 310, Paviljoen B11Arnhem,Gelderland,6812 AR 026-3513730 post@kookplaats.com http://www.kookplaats.net