Kasteel Hoekelum

 Trouwlocatie / 459 views

Kasteel Hoekelum ligt op de Veluwe in Bennekom in een schitterende bosrijke omgeving. Rondom het kasteel zijn diverse locaties om mooie trouwfoto’s te maken. Zo kun je foto’s maken bij het poppenhuisje, prieeltje, koetshuis of bij de vijvers. Landgoed Hoekelum is de perfecte plek om in het huwelijksbootje te stappen.

Bij Kasteel Hoekelum beleef je jullie bruiloft op een unieke trouwlocatie. Vanuit de prachtige trouwzaal hebben jullie een romantisch uitzicht. Een korte wandeling met bruiloftsgasten over de paadjes rondom het kasteel is genoeg om een sfeervolle fotolocatie te vinden.

Kasteel Koekelum beschikt over 3 feestzalen:

  • De Muziekzaal, een vierkante zaal in het kasteel, uitermate geschikt als dansvloer, waar bij je de aangrenzende van Balveren zaal als zit/relax ruimte kunt gebruiken.
  • De van Balveren zaal, een langwerpige zaal in het kasteel, geschikt om zitplekken aan de ene kant te creëren en een dansvloer aan de andere kant.
  • en het Koetshuis, welke naast het kasteel gelegen is. Het grote voordeel van deze zaal is dat alles gelijkvloers is en dat je via de openslaande deuren zo op je eigen terras staat.

Na afloop van het feest blijven slapen? Dat kan in 1 van de 12 kamers in het kasteel!

  • Listing ID: 1012