Kampkuiper

 Trouwlocatie / 42 views

Zoekt u een originele trouwlocatie in Twente voor uw huwelijksvoltrekking of trouwfeest met exclusief familiediner, dan wordt uw dag bij ons onvergetelijk. Onze trouwlocatie met haar fraaie omgeving, de prachtig stijlvolle zalen, de culinaire mogelijkheden en de bijzondere entourage zorgen er op zichzelf al voor dat uw bruiloft en banquet een uniek feest worden.

Weddingplanner


Het voorbereiden van uw huwelijk brengt veel voorbereidingen met zich mee. Kampkuiper heeft meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten. Graag denken wij geheel vrijblijvend met u mee en geven wij uw diverse tips waar u uw voordeel mee kan doen. Ons uitgangspunt zijn uw wensen en wij zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij kunnen alles voor uw verzorgen; uw ontvangst, diner, receptie, feestavond of welk ander onderdeel van de trouwerij dan ook.

Unieke en op maat gemaakte dag


Jullie mooiste dag vieren bij Kampkuiper? Het is mogelijk zoals jullie dat willen! Omdat wij geloven dat iedere bruiloft uniek is, met eigen wensen, aandachtspunten en invullingen werken wij niet met standaard prijsopgaves. In een persoonlijk gesprek met jullie stellen wij een geheel op maat gemaakt programma samen, zodat er voldoende ruimte en tijd is voor jullie eigen ideeën en wensen.

Wettelijke trouwlocatie


Het is bij Kampkuiper ook mogelijk om voor de wet te trouwen. Zowel binnen in ons restaurant of buiten bij de vijver kunt u de voltrekking laten plaats vinden. Voor officiële aanvragen kunt u terecht bij de Gemeente Tubbergen, afdeling Burgerzaken.

  • Listing ID: 6337