Gasterij Oatmössche

 Trouwlocatie / 17 views

Een bijzonder moment


Onze Gasterij biedt een idyllische setting met een adembenemende tuin, sfeervolle interieur en rustieke charme. De perfecte locatie voor jullie ceremonie. Of u nu droomt van een intieme ceremonie in onze romantische binnenplaats of een groot dansfeest met DJ in onze elegante zaal, wij zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Diverse locaties voor de ceremonie


U kunt trouwen in onze Hoptuin, grenzend aan ons restaurant en het Commanderieplein. Of misschien is onze Brouwerij, het expositiegebouw van de Othmar Bierbrouwerij met onder andere glas en houtmaterialen, meer uw plek? Of wat dacht u van het Openluchtmuseum: U en uw gasten kunnen in één van de tien boerderijen van het openluchtmuseum of in de prachtige boomgaard uw feestje vieren.

Een magisch feest


Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van elk detail, zodat u zich kunt richten op het creëren van mooie herinneringen. Vertrouw op Gasterij Oatmössche om van uw avondbruiloft een buitengewone en magische ervaring te maken. Onze grote zaal staat helemaal klaar om door een DJ omgetoverd te worden tot een bruizende dansvloer.

  • Listing ID: 6528
Contact details

Commanderieplein 3Overijssel,7631 EA 0541-291330 info@oatmossche.nl https://www.oatmossche.nl/