Forelderij

 Trouwlocatie / 712 views

In het mooie Twentse landschap, vlakbij Enschede, bevindt zich Brasserie de Forelderij. In dit restaurant kunt u heerlijk komen lunchen, aan de forelvijvers kunt u prachtig vissen en in de tuinderij kunt u zelf biologische groenten, fruit en bloemen plukken.

Vissen kan in een van onze drie grote, heldere forelvijvers. Dit kan voor een uurtje, maar ook een hele dag. Het afhuren van een vijver voor een groep is ook mogelijk en hengels zijn te huur. De vangst mag u natuurlijk meenemen naar huis.

In het restaurant wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de producten uit eigen tuin. U kunt lekker op het terras een drankje komen doen of genieten van een heerlijke lunch. Ook is het mogelijk om uw feest bij hen te houden. Of het gaat om een familiefeest of een zakelijke bijeenkomst; u bent van harte welkom. De Forelderij is zelfs een officiële trouwlocatie!

Trouwlocatie

Trouwen in een prachtige omgeving, met de mooie tuinederij en de vijvers als achtergrond: het is mogelijk bij de Forelderij. Zij zijn door de gemeente Enschede aangewezen als officiële trouwlocatie. De locatie wordt prachtig aangekleed en het eten en drinken wordt tot in de puntjes verzorgd. Zij helpen graag mee uw speciale dag nog mooier te maken.

Foto’s

2023-08-18 : Bruiloft Lammie en Alfred
2018-06-22 : Pensioensfeest Irene

  • Listing ID: 1612
Contact details

Usselerrietweg 50Enschede,Overijssel,7546 PE 053–4282439 info@forelderij.nl https://forelderij.nl/