Florilympha

481 views

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! De eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en unieke velden met jeneverbesstruiken. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs.

In het restaurant kan je uitgebreid à la Carte eten, lekker lunchen of gewoon een kop koffie drinken met onze huisgemaakte appeltaart. In de serre, op het terras of in onze glazen “boshut”.

De zalen van Florilympha zijn ook zeer geschikt voor een spetterend feest of een romantische bruiloft. De zalen hebben een eigen privé-terras. De buitenlocaties Erve Beverborg en het Jan Wesselinkhoes zijn beide officiële trouwlocaties in de gemeente Losser. Van officieel moment tot afsluitend avondfeest, Florilympha verzorgt het graag en goed!

  • Listing ID: 1656
Contact details

Lutterzandweg 16-1De Lutte,Overijssel,7587 LH 0541-551486 info@florilympha.nl https://florilympha.nl/