Erve Beverborg

624 views

Erve Beverborg is een unieke locatie gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand. Erve Beverborg ademt een nostalgische, ongedwongen sfeer. Maar is voorzien van alle moderne faciliteiten zodat het zowel ’s zomers als ’s winters bij uitstek geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Huwelijk

Erve Beverborg is door de gemeente Losser aangewezen als locatie waar huwelijken en partnerschapsregistratie kunnen worden voltrokken.  Elke huwelijksvoltrekking is uniek omdat er zowel binnen als buiten getrouwd kan worden. U bepaalt zelf waar u elkaar het jawoord geeft: op het terras, aan het water, onder een monumentale eik of ’s winters bijvoorbeeld bij de houtkachel.

In overleg is er de mogelijkheid de ruimte uit te breiden met een tent. Voor de catering is er de keuze uit een aantal  vaste cateraars. Zij verzorgen een lunch, diner, buffet, koffie met broodjes of borrel, zoals u wenst.

Feesten

Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum of doopfeest. Kortom, u heeft iets te vieren. Erve Beverborg biedt u een passende gelegenheid voor een intiem feest tot ± 50 personen en eventueel als buitenlocatie voor meer dan 50 personen. Indien nodig in overleg uit te breiden door middel van een tent. De vaste cateraars dienen u graag van advies.

Catering

De vaste cateraars zijn:

Paviljoen Lutterzand (www.lutterzand.nl)
Florilympha (www.florilympha.nl)
Restaurant Fox (www.restaurantfox.nl)
Catering Bosch-Wensink (www.bosch-wensink.nl)
Catering Restaurant Fox (www.restaurantfox.nl/eten-en-drinken/catering)
Restaurant Dorset (www.dorset.nl)
Le Martin Catering (www.lemartincatering.nl)
Stretchtent Verhuur (www.stretchtenthurentwente.nl)

  • Listing ID: 1623