De Zwaan

 Trouwlocatie / 7 views

Trouwen in Twente


Om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken, zijn jullie natuurlijk op zoek naar jullie droomlocatie. Wij denken bij De Zwaan Delden graag met jullie mee over de kleine details, om er samen met jullie een grootste bruiloft van te maken!

Bij De Zwaan Delden kun je trouwen op een prachtige locatie. De ceremonie kan plaatsvinden bij De Zwaan zelf, maar wij werken ook samen met diverse partijen. Elkaar het ja-woord geven op het unieke landgoed van Twickel behoort zeker tot de mogelijkheden. Aansluitend bij De Zwaan borrelen, dineren en uiteraard de dag eindigen met een uitbundig feest met een DJ. Het is helemaal aan jullie.

Feesten & Partijen


Bijzondere gelegenheden vragen om een bijzonder feest. De Zwaan Delden is een unieke feestlocatie voor uw verjaardag, 50 jarig huwelijk, jubileum of bedrijfsfeest. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Begin 2020 heeft Van Berkel De Zwaan Delden heropend. Na een volledige verbouwing en restyling is De Zwaan Delden weer helemaal klaar voor de mooiste feesten en partijen! Of het nu gaat om een informeel, ingetogen, stijlvol of groots feest. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en denken uiteraard graag met u mee.

  • Listing ID: 6514