De Firma

315 views

Gelegen in de oude benedenstad van Nijmegen vind je De Firma, waar je ook met grotere groepen kunt genieten van lekker eten en drinken. De Firma is dé plek om het leven te vieren. In het restaurant geniet je van kleine gerechten die je samen deelt.

Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Voor De Firma houdt dat in dat ze veel met groenten werken, met producten uit het seizoen, het liefst uit de buurt. Waar mogelijk kiezen ze voor een biologisch, Fairtrade of diervriendelijk product.

Feesten

Wil je het leven vieren met een grotere groep? Je volledige bruiloft, een vrijgezellenfeest met je voetbalteam, de leukste babyshower of gewoon uitgebreid uit eten met je familie in Nijmegen? De Firma is dé plek om met een groep uit eten te gaan.

De Firma is goed bereikbaar met voldoende parkeerplekken in de nabijheid. Ze beschikken over verschillende ruimtes die ze voor je kunnen reserveren zoals onze Opkamer, boven een Middeleeuwse toegangspoort van de stad, of de Chefs Table met een intieme kijk in de keuken. Of je nou wilt genieten van een lunch op ons terras aan de Waal, een bedrijfsdiner, een inspirerende vergadering of eindejaarsfeest, zij zijn van alle markten thuis.

  • Listing ID: 1634