De Arend

 Trouwlocatie / 15 views

Trouwen in Winssen


Een bruiloft is dé bijzondere en intieme dag, waarbij je wilt dat alles op rolletjes loopt. Het is een dag vol spanning en emoties, waar je zo min mogelijk bezig moet zijn met regelen. Je moet maximaal kunnen genieten! Wist je dat De Arend ook een officiële trouwlocatie is? We kunnen de ceremonie laten plaatsvinden in onze sprookjesachtige binnentuin of in één van onze huiselijke en intieme binnenruimtes. Je bruiloft vier je bij ons op je eigen manier. Wij houden ervan om wensen in vervulling te laten gaan!

Feest in De Arend!


De Gasterij van De Arend wordt vaak in één adem genoemd met ‘feest vieren’. Onze sfeervolle gasterij met zijn intieme sfeer maakt het de perfecte locatie voor bruiloften. De locatie is ideaal om na een lange trouwdag stijlvol te genieten van een sfeervol diner, of om lekker los te gaan met een spectaculair feest. Alle faciliteiten zijn aanwezig, van een podium tot een geluidsinstallatie, waar een DJ of band gebruik van kan maken. Wat jouw voorkeur ook heeft, wij zorgen dat het een avond wordt om niet te vergeten.

  • Listing ID: 6503
Contact details

Notaris Stephanus Roesstraat 28Winssen,Gelderland,6645 AJ 0487–521265 info@dearendwinssen.nl https://www.dearendwinssen.nl/