Carelshaven

 Trouwlocatie / 38 views

“Trouwen bij Carelshaven, betekent trouwen op een fantastische plek op het grootste landgoed van Nederland”

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven feliciteert jullie van harte met jullie voorgenomen huwelijk! Om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken, zijn jullie natuurlijk op zoek naar een locatie waarin al jullie wensen werkelijkheid worden. En daar denken wij bij Carelshaven graag over mee.

Of het nu gaat om een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden of een gehele dag vol feest, we kunnen de dag helemaal invullen op basis van jullie wensen. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het begeleiden van de meest uitlopende feesten en partijen, en wij denken dan ook graag met jullie mee. Geef elkaar het ja-woord in de prachtige parktuin, hef het glas in de schitterende Van der Worp-kamer of in onze gezellige Kluvers bar. Aansluitend kunnen jullie genieten van een culinair diner in onze authentieke Gelagkamer of van een heerlijke barbecue onder de feestelijke stretchtent.

Trouwlocatie


En wisten jullie dat Carelshaven een officiële trouwlocatie is? Dat betekent dat jullie met jullie gasten de gehele dag bij ons kunnen verblijven. Neem vast een kijkje op onze Facebook- en Instagram pagina voor een impressie.

Het dak gaat er af


Jullie bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een knallende feestavond met een DJ of een band. Onze Tuinzaal en de verschillende andere zalen die Carelshaven te bieden heeft, worden sfeervol ingericht en dienen als spectaculair decor voor jullie feestavond.

Onze ruimten bieden de mogelijkheid om 150 avondgasten te ontvangen. Wanneer wij dit uitbreiden naar buiten door middel van een stijlvolle tent, kunnen wij dit getal ophogen naar 250 personen. Wij bieden volledige arrangementen aan, maar uiteraard kunnen we dit helemaal afstemmen op basis van jullie wensen.

  • Listing ID: 6349