Buiksloterkerk

 Trouwlocatie / 47 views

In dit unieke stukje Amsterdam staat een gepassioneerd en zeer ervaren team klaar om van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

“Ons huwelijksdag is een prachtig feest geworden waar de enthousiaste bediening op de achtergrond een heel belangrijke bijdrage aan heeft geleverd. Een team dat bereid is om nog net een tandje extra hun best te doen.”

 

Officiële trouwlocatie


Zoekt u een originele trouwlocatie met een unieke sfeer, stijl en grandeur onder de rook van Amsterdam, die voor uw gasten goed bereikbaar is, waar u gratis kunt parkeren, en die niet gebonden is aan welke cateraar of merk drank dan ook, informeer dan bij ons voor deze perfecte locatie.

De Buiksloterkerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam en daarmee geschikt voor uw ceremonie in welke stijl ook, u bent van harte welkom.

Receptie


Natuurlijk na de ceremonie even toosten met een glas bubbles en een mooie bruidstaart hoort er ook bij. Dan regelen wij het snijden van de taart, de bordjes en vorkjes en zorgen voor een mooi glas cava of prosecco.

Diner


Dineren in een grote hoge kerk is toch wel iets heel speciaals. Aan prachtig gedekte witte ronde tafels of aan eindeloos lange rechte tafels, alles is mogelijk. Kaarsen, bloemen, tafellinnen en mooie woorden alles wordt in deze sfeervolle ambiance een mooie beleving. Wij kunnen met u diverse menu’s bespreken, cateraars aanbevelen of u kunt en mag zelf achter de BBQ gaan staan.

Feest


Geen bruiloft zonder feest. De openingsdans op een grote verlichte dansvloer, de saxofonist in de kansel, een gin tonic aan de witte ronde bar en als late night snack een dürüm döner uit het luik van de keuken. Zo maar wat ideeën die we hebben. Maak een afspraak en we laten u ons grote inspiratieboek zien. Niets is onmogelijk en op speciaal verzoek wordt er getoverd.

  • Listing ID: 6323