Facebook Reviews

Lees wat anderen over ons zeggen, of deel je eigen ervaring met ons
Schrijf zelf een review

Facebook Reviews

Drive-in Discoshow Sussudio
4.5
powered by Facebook
Er-win M-man
Er-win M-man
2017-10-15T15:37:26+0000
Echt een super feest gehad in Kasteel Hoekelum bij onze bruiloft! Alleen maar lovende reacties van de gasten :-). Goede keuze met de afstemming van de muziek op het publiek en helemaal de sfeer van de avond gemaakt. De Luxe Duo Led Show is een aanrader!
Rutger Emmens
Rutger Emmens
2017-10-01T16:20:00+0000
Dennis en Maaike zijn mensen die weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Spelen perfect in op het publiek, afspraak is afspraak en materiaal top voor elkaar.
Marjolein Vredenburg
Marjolein Vredenburg
2017-07-12T17:18:59+0000
Hele gezellige avond gehad waarbij volop werd gedanst dankzij de dj! Bedankt voor de geweldige avond! Groetjes Gerben en Roelie
Christiaan Endert
Christiaan Endert
2017-06-11T17:43:17+0000
Dennis en Maaike's enthousiasme, muziek, licht en gevoel voor de sfeer in de zaal hebben bijgedragen aan een prachtig eind van een onvergetelijke dag. Bedankt!
Wendy Woodford
Wendy Woodford
2017-05-01T08:13:31+0000
Dennis en Maaike, bedankt voor een fantastisch bruiloftsfeest! We hebben echt enorm genoten en all onze Nederlandse en internationale gasten vonden de avond helemaal geweldig. Allemaal met dank aan jullie! Super gedaan!!! Groetjes Luke en Wendy
Michelle Oosterhoff
Michelle Oosterhoff
2017-02-22T19:38:01+0000
Bedankt dat jullie op onze bruiloft wilden draaien! De sfeer was super en jullie sloten daar perfect op aan met de muziek. De dansvloer is van begin tot eind vol geweest!
Wilma Hagenbeek
Wilma Hagenbeek
2017-02-01T12:00:31+0000
You've got a friend....... Zaterdagavond... het feest in kasteel Hoekelem.... back to the seventies. Al weken kijken we er naar uit.... zou het een vrouwenfeestje worden of toch ook mannen die dit aan durven? Aankomst is altijd prachtig bij het kasteel... de lange oprijlaan.. en dan de twee vuren bij de trappen geeft al sfeer... Binnenkomst is een warm hartelijk ontvangst.... en een welkom met een super heerlijke cocktail ( sinaasappelsap met advocaat) echt heerlijk.... 2 zalen aaneen gesloten... en op en top disco sfeer.... De mensen die er al zijn hebben er zin in.... men bewonderd elkaars kleding enz. En dan start de muziek.... meteen is de zaal vol dansend mensen en al gauw aangevuld met zang. De muziek is echt jaren 70 en goed afgewisseld met tempo en wat meer slow... elke tekst wordt uit volle borst meegezongen en ook al kennen we elkaar niet bij naam ... we zijn zelfde generatie en voelen ons weer even terug in de tijd, maar dan veel meer onbevangen... Samen feesten we, zingen we, lachen we, dansen we en hebben we echt plezier. Elke keer als ik denk nu ff pauze is er weer dat nummer, waarbij ik de dansvloer echt niet kan verlaten. Paradise by the dashboard light playbacken Irene en ik levens echt na.... heer;ijk. Maar ook fire wordt luidkeels meegezongen.... en ga zo maar door. De sfeer is echt super en zowaar vele mannen ook geheel in stijl en echt iedereen danst... af en toe komt men met hapjes rond... op de tafels staan ook snoepjes en hapjes... echt het geheel is zo enorm goed verzorgd. Je ziet Elvis boven iedereen uit steken maar ook Tina Turner en de blues brothers lopen rond... gewoon echt super... De saamhorigheid wordt echt duidelijk als bijna aan het eind het nummer you've got a friend wordt gedraaid... spontaan steekt men de handen in elkaar in de lucht en samen zingen we dit... precies zoals iedereen het ervaren heeft..... samen dit feest als vrienden... Natuurlijk komt het lied Music was my first love nog en dan komt toch echt het einde in zicht. Met dat Irene en ik nog in seventies trance naar buiten lopen, zeggen we tegelijk.... shoot nu voel ik ineens mijn hele lijf en benne we weer 50ers.... Maar volgend jaar zeker weer, we hebben een jaar om bij te komen 😉 Voor nu ode aan de mensen van Kasteel Hoekelem die dit zo geweldig hebben georganiseerd... echt super... you've got a friend!!!!!!!!!!!!
Charmelle Olthof
Charmelle Olthof
2016-11-08T22:17:28+0000
Hele goede DJ ooit gehoord op mijn werk van al die bruiloftfeesten en in het algemeen feest afgelopen half jaar! (Tenminste omdat ik in dienst ben voor meer dan half jaar 2016 ��)De dansvloer wordt zeker niet leeg! Hele goede overgang met hun muziekjes spontaan en verzoek! Ze zijn zeker geen amateur DJ's! Nu heb ik al zin in naar mijn Zumba Masterclass voor aankomende zondag in De Meern! Nieuwe warming up gemixt door Drive-in Discoshow Sussudio! Super bedankt!��� Tot ooit weer!�
Bram Van Bergeijk
Bram Van Bergeijk
2016-06-26T13:42:17+0000
Geweldige avond gehad op ons huwelijk afgelopen vrijdag. Dennis en Maaike echt super bedankt!!!
Sarissa Van Baarle
Sarissa Van Baarle
2016-06-21T16:09:31+0000
Top avond gehad! Super!
Sanne-Marye Dijkstra-Huijing
Sanne-Marye Dijkstra-Huijing
2015-09-15T20:44:11+0000
Dennis en Maaike super bedankt voor het gave bruiloftsfeest zaterdag! We hebben er van genoten en kregen ook allerlei complimenten over de muziek en verlichting achteraf 🙂 Top!
Richard Claassen
Richard Claassen
2015-07-04T23:16:56+0000
Goede muziek, super mooie verlichting, wat heb je nog meer nodig 🙂 Toppertjes
Maaike Piet-Sleeuwenhoek
Maaike Piet-Sleeuwenhoek
2015-06-27T12:47:07+0000
De lightjockey maakt het verschil 😉
Chantal Ter Steege
Chantal Ter Steege
2015-06-26T17:35:25+0000
Dennis en Maaike, jullie hebben met de muziek en lichteffecten een geweldige bijdrage geleverd aan mijn verjaardagsparty 20 juni!! Dank daarvoor en op naar het volgende feest!
Jan Seidl
Jan Seidl
2015-01-19T07:30:52+0000
Dennis Piet
Dennis Piet
2014-06-24T19:45:45+0000
Henk Koning
Henk Koning
2013-12-29T01:34:01+0000
Marsha Bramer
Marsha Bramer
2013-09-03T19:35:05+0000
Niels Skeve Nelis Molenveld
Niels Skeve Nelis Molenveld
2013-08-30T11:22:57+0000
Judith Zwepink-Punte
Judith Zwepink-Punte
2013-07-17T12:17:18+0000
Jesse Marco Antonio Ormel
Jesse Marco Antonio Ormel
2013-07-12T04:56:27+0000